Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

In fiecare zi lucratoare se actualizeaza stocul la orele 8 si 12, iar acesta ruleaza pana la epuizarea sa - motiv pentru care produsul apare indisponibil.

Apă Minerală Vâlcele
Comandă online
Apă minerală Vâlcele, Bax 9 Sticle x 1L (Livrare Gratuită)
Adaugă la favorite
Apă minerală Vâlcele, Bax 9 Sticle x 1L (Livrare Gratuită)

Apă minerală Vâlcele, Bax 9 Sticle x 1L (Livrare Gratuită)

43.15 Lei

SKU: 2230

Bax:

Apă minerală Vâlcele, Bax 9 Sticle x 1L

 

Livrare Gratuită

Comanda va fi expediată în termen de 3-5 zile lucrătoare.

Descriere

Apă minerală Vâlcele, Bax 9 Sticle x 1L

 

Livrare Gratuită

Comanda va fi expediată în termen de 3-5 zile lucrătoare.

 

 

Beneficii apă minerală Vâlcele

 

Apa minerală Vâlcele este cunoscută pentru proprietățile sale benefice pentru sănătate, fiind o sursă naturală de nutrienți esențiali.

 

Cu un conținut ridicat de Magneziu de 257,8 mg/l și Fier de 11,4 mg/l, această apă minerală oferă o contribuție semnificativă la aportul zilnic de minerale.

 

Prin conținutul său de Seleniu de 0,2 mg/litru, apa minerală Vâlcele poate contribui la reducerea inflamațiilor și susținerea sistemului imunitar.

 

Apa minerală Vâlcele are un raport Calciu-Magneziu de 1,19, ceea ce o face una dintre cele mai echilibrate ape minerale din punct de vedere mineral.

 

Datorită proprietăților sale alcalino-teroase, această apă poate ajuta la echilibrarea pH-ului organismului și la eliminarea acidității din corp.

 

Provine dintr-un zăcământ hidromineral foarte curat din punct de vedere chimic și biologic, apa minerală Vâlcele este o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să aibă un stil de viață sănătos și activ.

 

Ambalată în sticle de 1 litru, această apă minerală poate fi ușor transportată și consumată în timpul activităților zilnice sau în timpul exercițiilor fizice.

 

 

 

De ce să bem apa de Vâlcele?

 

  • Pentru că apa este îmbuteliată așa cum vine din pământ fără niciun tratament sau impregnare și acest lucru face ca apa să fie încărcată energetic pozitiv cu energie telurică sau hado - cum o numesc japonezii, energie care se transferă asupra celor care o consumă.
  • Pentru că este o apă alcalino-teroasă (bazică) acest lucru favorizând menținerea unui ph bazic în organism, cu rol deosebit în prevenirea afecțiunilor de natură canceroasă.
  • Pentru că are un conținut mare de magneziu, acest element fiind factorul fără de care în organismul uman nu s-ar produce aproximativ 328 de reacții. Se estimează de către instituții serioase de cercetare ca aproximativ 80% din populația globului pământesc suferă de carența de magneziu, acest lucru determinând o paletă largă de afecțiuni mai ales persoanelor care au depășit vârsta de 40 de ani. Din acest punct de vedere, un mare avantaj îl reprezintă faptul că magneziul din apă este natural, fiind dizolvat și se asimilează în lichidul celular foarte repede, într-o proporție de aproximativ 80%.
  • Pentru că raportul Ca/Mg este mai mic decat 2 și potrivit ACADEMIEI NAȚIONALE DE ȘTIINȚE A STATELOR UNITE apele care au raportul sub 2 previn afecțiunile cardiovasculare, iar cele care au raportul Ca/Mg mai mare de 2 favorizează afecțiunile cardiovasculare.
  • Pentru că apa conține 0.2 mg seleniu ce luptă împotriva radicalilor din organism care sunt responsabili de evoluția maladiilor canceroase și, de asemenea, încetinește procesele de îmbătrânire biologică.
  • Pentru că apa conține multe din elementele chimice necesare bunei funcționări a organismului cum ar fi: Fe, Ca, K.
  • Pentru că provine dintr-un zăcământ hidromineral foarte curat din punct de vedere chimic și biologic.

 

 

Indicații terapeutice

 

Dispepsii gastrice, atonii gastrice, constipații cronice, unele dispepsii intestinale cu fermentații, colită mucomembranoasă, sechele după hepatite acute, hepatite cronice, litiază biliară, cură de diureză, manifestări artritice în general, anemii, diabet.

 

De asemenea, potrivit lui PAUL MASON, președinte al HEALTHY WATER ASSOCIATION, Po Box 119 Livermore CA, cât și unui studiu elaborat de ACADEMIA NAȚIONALĂ DE ȘTIINȚE A STATELOR UNITE, consumul adecvat de calciu și magneziu poate preveni până la 40% din accidentele cardiovasculare, precum și alte multe cazuri de migrene și astm, concluzia studiului fiind că anual consumul de magneziu ar putea salva pe plan global între 5-20 milioane de vieți. În conformitate cu studiul de mai sus, o apă ideală trebuie să conțină minim 60mg/l magneziu, un raport Ca/Mg de maxim 2/1 (APA DE VÂLCELE ARE UN RAPORT DE 1.19) și un conținut de maxim 20 mg/l sodiu (338 mg VÂLCELE).

 

Prin conținutul deosebit de mare în magneziu, apa minerală medicinală de VÂLCELE este o excelentă apă antistres, cunoscut fiind faptul că magneziul din apă este asimilabil cu 50% mai mult decât cel din alimente și medicamente. Acest conținut în magneziu o mai recomandă de asemenea celor care țin cură de slăbire, deoarece majoritatea alimentelor bogate în magneziu au foarte multe calorii, iar un consum de 1 litru de apă de VÂLCELE pe zi aduce organismului necesarul de magneziu pentu 24 de ore. 

 

 

 

Livrare Gratuită

Comanda va fi expediată în termen de 3-5 zile lucrătoare.

Review-uri
Scrie parerea ta despre Apă minerală Vâlcele, Bax 9 Sticle x 1L (Livrare Gratuită)
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024
Apă Minerală Vâlcele | Este cunoscută pentru proprietățile sale benefice pentru sănătate.
Toate drepturile rezervate.
Wega Invest SRL, Nr. Reg. Com.: J14/943/1994, CUI 6604855