Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

In fiecare zi lucratoare se actualizeaza stocul la orele 8 si 12, iar acesta ruleaza pana la epuizarea sa - motiv pentru care produsul apare indisponibil.

Despre Apa Minerală Vâlcele

Apa minerală Vâlcele este singura apă îmbuteliată din țara noastră care are un conținut bogat de bicarbonat, siliciu, fier și un raport calciu/magneziu de 1,19.

 

Este recomandată în situații de stres maxim și ca un veritabil supliment în diverse tratamente.

 


De ce să bem apa de Vâlcele?

 

  • Pentru că apa este îmbuteliată așa cum vine din pământ fără niciun tratament sau impregnare și acest lucru face ca apa să fie încărcată energetic pozitiv cu energie telurică sau hado - cum o numesc japonezii, energie care se transferă asupra celor care o consumă.

 

  • Pentru că este o apă alcalino-teroasă (bazică) acest lucru favorizând menținerea unui ph bazic în organism, cu rol deosebit în prevenirea afecțiunilor de natură canceroasă.

 

  • Pentru că are un conținut mare de magneziu, acest element fiind factorul fără de care în organismul uman nu s-ar produce aproximativ 328 de reacții. Se estimează de către instituții serioase de cercetare ca aproximativ 80% din populația globului pământesc suferă de carența de magneziu, acest lucru determinând o paletă largă de afecțiuni mai ales persoanelor care au depășit vârsta de 40 de ani. Din acest punct de vedere, un mare avantaj îl reprezintă faptul că magneziul din apă este natural, fiind dizolvat și se asimilează în lichidul celular foarte repede, într-o proporție de aproximativ 80%. Pentru că raportul Ca/Mg este mai mic decat 2 și potrivit ACADEMIEI NAȚIONALE DE ȘTIINȚE A STATELOR UNITE apele care au raportul sub 2 previn afecțiunile cardiovasculare, iar cele care au raportul Ca/Mg mai mare de 2 favorizează afecțiunile cardiovasculare.

 

  • Pentru că apa conține 0.2 mg seleniu ce luptă împotriva radicalilor din organism care sunt responsabili de evoluția maladiilor canceroase și, de asemenea, încetinește procesele de îmbătrânire biologică.

 

  • Pentru că apa conține multe din elementele chimice necesare bunei funcționări a organismului cum ar fi: Fe, Ca, K.

 

  • Pentru că provine dintr-un zăcământ hidromineral foarte curat din punct de vedere chimic și biologic.

 

 

În încheiere vă reamintim: corpul uman conține aproximativ 75% apă, creierul uman are în structura sa aproximativ 90% apă. Putem, prin urmare, să tragem concluzia că suntem de fapt apa pe care o bem.

Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRANPC
Copyright 2024
Apă Minerală Vâlcele | Este cunoscută pentru proprietățile sale benefice pentru sănătate.
Toate drepturile rezervate.
Wega Invest SRL, Nr. Reg. Com.: J14/943/1994, CUI 6604855